Hakkımızda

Deri-Maksan Group 1988 yılında İzmir Kısıkköy Sanayi Sitesi’nde faaliyete geçmiş olup bugüne kadar geçen süre içinde de kalite ve kapasite olarak, dünya standartlarını yakalamıştır. Günden güne büyümesini sürdüren Deri-Maksan‘ı, Türkiye Deri Sektörü ’nün deri sanayinin kalbinin attığı 5 bölgede yaptığı araştırmalara göre, bu bölgelerdeki deri fabrikalarının %75’inin Deri-Maksan markalı ürünleri tercih ettiği ortaya çıkmıştır. Bu durum Deri-Maksan’ı sektörün lideri konumuna taşıdığından, Deri-Maksan da  Türkiye’de bulunan Deri fabrikalarında kendi alanında en çok makinası bulunan firma olmanın haklı gururunu taşımaktadır.

İhracatının çoğunluğu Orta Asya ve Uzak Doğu ülkeleri ile odaklanmış olsa da yurt dışı referans listemizde de görüleceği üzere Amerika dahil dünyada 40’dan fazla ülkeye makine satışı gerçekleştirmiştir. Bunun yanı sıra Dünya Deri Sektörünün en yoğun olduğu ülkelerde yapılan uluslararası fuarlara da katılarak hem yeni deri sanayicilerini tanıma hem de kendi firmasından makina alan yurt dışı firma yetkilileri ile de tanışma fırsatı bularak Dünya Deri sektöründe adını duyurmayı başarmıştır. Deri-Maksan Group sektördeki 30 yıllık tecrübesiyle, Türk Deri Sektörünün hizmetinde, Türkiye’deki deri fabrikalarının organize bölgelere taşınmaları esnasında veya yeni fabrika kuracak olan deri sanayicilerinin  talepleri doğrultusunda, ÜCRETSİZ olarak makina fizibiliteleri ve bina yerleşim projelerini hazırlayarak sektöre öncülük etmektedir. Bu hizmetlerine ek olarak tüm dünyadaki deri sanayicilerinin de isteklerini karşılama çabasıyla dünya çapında bir firma olma unvanı için büyük adımlar atmaktadır. Ayrıca firmamız üretim hatalarına karşı 2 yıl garantisiyle çok ekonomik fiyatlara satmış olduğu makinaların yedek parçasını ve servisini sunmakta olup, kurduğu anahtar teslimi fabrikaların kendisine kazandırdığı deneyimlerle kurmayı düşündüğünüz anahtar teslim deri fabrikası için danışmanlık hizmetini de vermektedir.

Deri-Maksan Group genç ve dinamik kadrosu, iyi hizmet anlayışı neticesinde kurulduğu günden bu yana üretim kapasitesi ve kalitesini arttırmayı, yurt dışı tanıtım çalışmalarını daha da hızlandırıp ihracatını geliştirmeyi, müşterilerine daha iyi ve daha hızlı hizmet sunmayı ilk hedef olarak belirlemiştir. Bu hedefe ulaşmak için de Deri-Maksan Group, sektöre verdiği kısa bir aradan sonra bıraktığı yerden 2012 yılı itibariyle güncellenen web sitesi ile Türkiye ve Dünya deri sektöründe emin  adımlarla yürümeye devam etmekte, müşterilerinin ilgi ve güvenine layık olmaya gayret etmektedir.

Derimaksan Group Referanslarımız

Yunanistan
Urugay
Türkmenistan
Türkiye
Tunus
Suudi Arabistan
Suriye
Sudan
Rusya
Polonya
Pakistan
Özbekistan
Moğolistan
Mısır
Meksika
Malezya
Makedonya
Lübnan
Libya
Kırgızistan
Kazakistan
Japonya
İspanya
İran
Hindistan
Güney Afrika
Fransa
Endonezya
Çin
Burkina Faso
Bulgaristan
Bangladeş
Azerbaycan
Avusturya
Amerika
Almanya

Deri Makinaları Satış ve Hizmetlerimiz için lütfen bizimle irtibata geçiniz..